Pia Manu past het warmste en

het mooiste van de natuur in uw interieur!

 

U kunt bij Pia Manu uit Ingelmunster, bij Roeselare, terecht voor de mooiste selectie van kachels en haarden (gas en hout), houtkachels en pelletkachels met de beste verbranding, hoog vermogen en een schone stook, die u voluit van het vuur laten genieten.


 

U kunt bij Pia Manu terecht voor het ontwerpen en realiseren van uw interieur. Wij zijn gespecialiseerd in interieurinrichting, schouwwanden met inbouwhaarden, een schouwwand gecombineerd met een designkachel. Steenmeubilair, kunstkeramiek, eettafels en salontafels, ontwerp en realisatie van plafond en verlichting. Wij werken voor ieders budget. Elk project met de grootste zorg begeleid en afgewerkt.

 

Wij staan voor continuïteit als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis en ervaring. Wij hebben ruime toonzalen waar u heel wat haard- en kachelmodellen kunt komen bekijken en waar u onze stijl kunt komen aanvoelen. Wij staan u graag bij met ons professioneel advies om de juiste keuze te helpen maken die volledig past bij uw huis en uw persoon.Wij zien u graag terug in onze toonzalen! Contacteer ons voor meer info!

   

 

Pia Manu

Onze focus ligt op een balans tussen vorm, functie en kunst. De dynamiek van het vuur, milieuvriendelijk en warm. Texturen en subtiele kleurcombinaties die de zintuigen stimuleren. De weg naar een comfortabele, functionele en gezellige woning.

 
 

Pia Manu uit Ingelmunster: sierschouwen, open haarden & interieurinrichting

Pia Manu from Visual Izegem on Vimeo.